Maak kennis met ICE Agency. Een professioneel, deskundig en persoonlijk betrokken organisatie. Ons doel is om werkgevers te ontzorgen op het gebied van werkgeverschap, personeelscapaciteit en administratie. Daarnaast willen we voor werknemers het verschil maken in de markt. We bemiddelen niet alleen in werk, maar zorgen we ook dat de administratie perfect geregeld is.

historie-en-visie

Historie en visie

Sinds 2007 maken we een positief verschil in de markt van arbeidsmigranten, met een persoonlijke en betrokken aanpak. Na ruim tien jaar werken er meer dan 1.000 uitzendkrachten bij ICE Agency. Benieuwd hoe wij mensen en bedrijven succesvol weten te matchen?

lees verder

ons-team

Ons team

Het team van ICE Agency bestaat uit professionele en persoonlijk betrokken werknemers. Onze coördinatoren staan altijd klaar voor onze uitzendkrachten en onze accountmanagers weten voor iedere situatie bij onze opdrachtgevers een passende oplossing te vinden.

maak kennis

maatschappelijke-betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij voelen ons nauw betrokken bij mens en milieu. Bij ICE Agency doen we graag iets terug voor de maatschappij. Daarom steunen we diverse initiatieven, gericht op ontwikkeling en verbetering, in onze directe omgeving.

lees verder

certificering

Certificering

Bij ICE Agency hechten we veel waarde aan professionaliteit en kwaliteit. Daarom beschikken we over diverse certificeringen en zijn we aangesloten bij verschillende bonden en netwerken, die onze professionaliteit en kwaliteit waarborgen.

lees verder