Positief verschil maken in de markt van arbeidsmigranten, dat is de drijfveer van onze organisatie. Dat doen we al ruim tien jaar.

Sinds 2007 in ontwikkeling

We zijn altijd in ontwikkeling en werken actief aan een succesvolle toekomst, met duurzame resultaten en relaties.

Sinds 2007 maken we een positief verschil in de markt van arbeidsmigranten. In onze beginjaren vielen we op door simpelweg de regels netjes toe te passen. In de loop der tijd hebben we de lat steeds een stukje hoger gelegd. Ons dienstverleningspakket, voor zowel werkgever als werknemer, is zodoende flink uitgebreid. Uit ons laatste onderzoek is gebleken dat onze investering in moderne technologieën (denk aan onze bedrijfs-app) bijzonder gewaardeerd wordt. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Na ruim tien jaar werken er meer dan 1.000 uitzendkrachten bij ICE Agency. Wij blijven in ontwikkeling, zodat we uw arbeidsmarktvraagstukken ook in de toekomst kunnen beantwoorden.

Gespecialiseerd bureau

Wij zijn gespecialiseerd in de markt van arbeidsmigranten. We kennen deze niche als geen ander en weten daarom feilloos hoe we met de behoefte van werkzoekenden en werkgevers om moeten gaan. We kennen de verschillende culturen en snappen de uiteenlopende achtergronden van onze arbeidsmigranten, eveneens als de uitdagingen van de Nederlandse arbeidsmarkt.

Persoonlijk betrokken

De kracht van onze werkwijze is onze persoonlijke betrokkenheid. Zowel richting werkzoekenden als werkgevers. Wij voelen ons nauw betrokken en doen altijd ons uiterste best om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. We zijn flexibel en denken graag mee, met onze uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Professionele organisatie

Bij ICE Agency lopen we graag voorop in de markt, in onze ideeën, werkwijze en de technieken die we toepassen. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen app, speciaal voor onze uitzendkrachten. Binnen een handomdraai kunnen ze hun arbeidscontract inzien en tekenen. Ook kunnen ze eenvoudig hun loonstroken downloaden. Onze professionaliteit kenmerkt zich ook door onze eerlijke, transparante en betrokken aanpak. Onze bemiddeling gaat namelijk veel verder dan alleen het regelen van werk en handjes. We hebben het over mensen, verwachtingen en belangen. Daar gaan we bij ICE Agency deskundig mee om.